Winkelcentrum Hogeweij

Winkelcentrum Hogeweij

Winkelcentrum Hogeweij is hét winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen in Weesp.
Met onder andere twee grote supermarkten, een kapper, een snackbar en drogist is het winkelcentrum van alle gemakken voorzien. Er zijn genoeg parkeerplekken waar u gratis kan parkeren. Winkelcentrum Hogeweij bevindt zich op de Amstellandlaan, 1382 CE  te Weesp.

Bekijk alle winkels op winkelcentrum Hogeweij
 

Schoon, heel en veilig

De eigenaar, ondernemers en gemeente zorgen samen voor een schoon, heel en veilig winkelcentrum. Help jij een handje mee?

Schoon
Het winkelcentrum is voorzien van genoeg prullenbakken. Deze worden regelmatig geleegd om zwerfafval te voorkomen. Samen houden wij ons winkelcentrum schoon!

Heel
Het winkelcentrum is recent vernieuwd om de ervaring van de bezoeker te optimaliseren en het winkelcentrum de verduurzamen.

Veilig
In samenwerking met gemeente Weesp en de wijkagenten van Politie Amstelland-Oost zorgen we voor een veilige omgeving voor de bezoeker van winkelcentrum Hogeweij. Er hangen op verschillende punten beveiligingscamera’s. Voor calamiteiten is er een AED aanwezig. De AED wordt jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Contact

Heeft u op- aanmerkingen, tips of wilt u graag met ons in contact komen? Stuur dan een mailtje naar info@pirongroep.nl. We helpen u graag verder!

Veel winkelplezier op winkelcentrum Hogeweij.