Primera

Voor onze klanten is Primera Weesp de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera Weesp onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges.

Primera
Coöperatie Primera b.a. is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk”. Deze samenwerking heeft inmiddels onder andere geresulteerd in de grootste organisatie in de tabak- en gemaksbranche met meer dan 500 winkels.

Primera Weesp
Naast de gebruikelijke producten kunt u bij Primera Weesp ook terecht voor het PostNL postkantoor. Je kunt niet alleen je pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het jou uitkomt, maar ook kentekens overschrijven. Het versturen van reguliere post, Rouwpost en partijenpost (let op!! boven 20 stuks wordt aangeraden om een Businesspoint te gebruiken). Deze locatie heeft ook postbussen waar je tijdens de reguliere openingstijden toegang tot hebt.
Er staat een geldmaat waar je geld kunt pinnen en storten (biljetten) en andere kleine handelingen verrichten (raadpleeg daarvoor de site van uw eigen bank)

Ook heeft Primera Weesp een pasfotoservice. Wanneer je een officiële pasfoto nodig hebt, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum kan je hier terecht. Deze Primera winkel is voorzien van een professionele pasfotoservice.

Je kunt ook terecht met stoomgoed want Primera heeft een stomerijservice.

Je kunt bij Primera ook terecht voor diverse soorten inktpatronen van de beste merken. Zo heeft deze Primera onder andere een breed assortiment aan HP en Canon inktcartridges.
Openingstijden
OPGELET:
19 mei (1e pinksterdag): gesloten 
20 mei (2e pinksterdag): gesloten 
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens

Amstellandlaan, 12
1382 CE  Weesp